dilluns, 14 de gener del 2013

 

 

Aquesta és una recepta que espero que us agradi!!!! A casa quan el faig no queda res...


alt_imatge
 

Pa de pessic de iogurt i xocolata sense gluten

 
Ingredients
4 ous, 1 iogurt natural, el got del iogurt ens servirà de mesura, 1 got d'oli d'oliva, 2 gots de sucre, 3 gots de farina sense gluten, 1 sobre de llevat sense gluten i 1 rajola de xocolata Nestle.

Preparació


Pre-escalfa el forn a 180 º C. Aquest pa de pessic no té cap secret, l'únic que has de fer és fondre la xocolata al bany maria. Mentrestant bat els ous en un bol. Un cop els tinguis, afegeix la resta d'ingredients i barreja'ls bé. Finalment afegeix la xocolata, remou-los bé i posa'ls en el motlle. Cou-ho al forn a 180 º C durant 30 minuts, o fins que al punxar amb un escuradents, aquest surti net. Quan estigui cuit deixa'l refredar i desemmotlla'l. Per últim decorar-lo al vostre gust, amb sucre, lacasitos.. 
 

1 comentari:

Covadonga Brunet ha dit...

Creo que lo intentare para el cumpleaños de mi sobrina que tambien es intolerante.
Gracias