Aquesta és una recepta que espero que us agradi!!!! A casa quan el faig no queda res...

Pa de pessic de iogurt i xocolata sense gluten
Ingredients
4 ous, 1 iogurt natural, el got del iogurt ens servirà de mesura, 1 got d'oli d'oliva, 2 gots de sucre, 3 gots de farina sense gluten, 1 sobre de llevat sense gluten i 1 rajola de xocolata Nestle.
Preparació
Pre-escalfa el forn a 180 º C. Aquest pa de pessic no té cap secret, l'únic que has de fer és fondre la xocolata al bany maria. Mentrestant bat els ous en un bol. Un cop els tinguis, afegeix la resta d'ingredients i barreja'ls bé. Finalment afegeix la xocolata, remou-los bé i posa'ls en el motlle. Cou-ho al forn a 180 º C durant 30 minuts, o fins que al punxar amb un escuradents, aquest surti net. Quan estigui cuit deixa'l refredar i desemmotlla'l. Per últim decorar-lo al vostre gust, amb sucre, lacasitos..
1 comentari:
Creo que lo intentare para el cumpleaños de mi sobrina que tambien es intolerante.
Gracias
Publica un comentari a l'entrada